Support Pagina


Inleiding


In het linker menu vindt U de meest gestelde vragen uitgebreid beantwoord. Aanvullend daarop is er een standaard aankoopproces en veilingproces stap voor stap voor u uitgewerkt onder "Voorbeeld Cases".

Leest u alstublieft deze twee onderdelen eerst volledig door voordat u gebruik gaat maken van onze site. Mocht er iets onduidelijk zijn of wordt uw vraag hier niet beantwoord, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Hier alvast een samenvatting van de belangrijkste regels:
  1. Ieder bod of tegenbod dat u uitbrengt als koper of als verkoper is 7 dagen geldig.
  2. Tijdens deze periode is altijd de eerste bod acceptatie rechtsgeldig. Eventuele overige biedingen worden op dat moment gelijk afgesloten. Als koper heeft het dus nut om een tegenbod zsm te accepteren.
  3. Tijdens deze 7 dagen heeft de verkoper de eenzijdige mogelijkheid om een bod te accepteren als startbod voor een veiling. Er wordt dan feitelijk een koop gesloten met die bieder onder voorbehoud van een hoger bod tijdens de veiling
  4. Een bod kan nooit worden teruggetrokken voordat de geldigheidsduur van dit (tegen)bod of de lopende veiling is verstreken.
  5. Iedere koopovereenkomst die binnen de regels van Veemarkt.nl wordt gesloten is rechtsgeldig en het nakomen van de overeenkomst kan door Koper en/of Verkoper bij verzuim van de andere partij worden afgedwongen.

Als deelnemer op Veemarkt.nl bent u akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden, regels voor kopers, regels voor verkopers en alle overige aanwijzingen en voorschriften die u op onze site vindt. Deze regels zijn er om iedere deelnemer een maximale gebruikerservaring te geven en op de naleving wordt strikt toegezien.

Vraag categoriŽn


1.Algemeen
2.Aan/afmelden
3.Veemarkt.nl voor kopers
4.Veemarkt.nl voor verkopers
5.Veiling
6.Kosten & Inkomsten
7.Overige vragen
8.Contact met Veemarkt.nl
Inloggen  |  Registreren

Nieuwe gebruiker?

Nieuw account aanmaken

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

X
Marktinformatie Support
Test